Over LiNails - Nagelsalon in Emmen

Als u op zoek bent naar een ervaren en gediplomeerde nagelstyliste in Emmen, dan bent u bij LiNails aan het juiste adres. Mijn naam is Evelin Novinszki en ik ben sinds 2016 werkzaam als allround nagelstyliste in Emmen. Bij LiNails hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact, kwaliteit, service en hygiëne.

Mijn werk als nagelstyliste in Emmen

Uw handen zijn de hele dag door in beweging en worden intensief gebruikt, daarom is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan uw handen en nagels. Als nagelstyliste kan ik u daarbij helpen. Of u nu op zoek bent naar een mooie manicure, acrylnagels of gel nagels, ik geef u graag advies en zorg voor een persoonlijk behandelplan met de juiste producten.

Ook wanneer uw natuurlijke nagel zwak of breekbaar is, kunnen wij deze verstevigen. En wat dacht u van een trendy kleurtje gelpolish op uw teennagels? Bij LiNails kunt u terecht voor zowel hand- als teennagels, want mooie teennagels mogen ook gezien worden!

Bent u op zoek naar een nagelsalon in Emmen met een ervaren nagelstyliste die persoonlijke aandacht, kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel heeft staan? Maak dan nu een afspraak bij LiNails en ervaar zelf de beste nagelverzorging in Emmen.